Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Piszesz normalnie Mercosur nie głupoty to po co mam sie stresować i odpowiadać jak kretyn(czasami tak robię jak mnie cos zalezie za pazurki) staram sie pisać prawdę wg mnie i to co dostrzegam a nie ubarwiac tym czego nie widzę to ze obaj zarobimy jest jak najbardziej możliwe to czy w innej skali to juz ty napisałeś ja z racji tego ze nie cierpię sie wywyższać ani czuć sie slabeuszem nigdy nie chwalę sie publicznie swoimi możliwościami finansowymi bo i po co tym bardziej publicznie .Zgoda? Oczywiście jak najbardziej i duuuuzych zysków w jak najkrótszym czasie na Onde