Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Szerszen, dimmu3 dołączył do tzw „sekty wyznawców XTB” więc każda wypowiedź którą nie jest zgodna z ich poglądami będzie rodziła atak personalny:) A teraz do dimmu3: napisałeś że nie było 130 bo hype został zatrzymany przez słabe wyniki plus500 oraz IB. Widzisz, tylko problem w tym że 20.04.2026 o godz. 15:29 stwierdziłeś że właśnie słabe wyniki plus500 oraz IB schłodzą oczekiwania co do wyników XTB co tylko w reakcji na ich publikację (rekordowych wynikow XTB) spowoduje dalszą wędrówkę na północ. Zobacz jak bardzo się myliłeś. Może zatem to moja teza o decyzji ze ATH to będzie 114 i kropka jest bliższa prawdzie? A zastanawiałeś się dlaczego zarząd zwiększył cenę max do 140 ? Zobacz na timeline kiedy to było, a kiedy byliśmy w widełkach 110-114… Z drugiej strony, gdybym to ja sterował tą łajbą to teraz właśnie, po wyrzuceniu większości pasażerów, którzy już od dawna czekali na suchy bezpieczny ląd i upragniona realizację zysków (patrz: Lis, devil_, xxx i inni którzy od paru dobrych dni się nie udzielali na forum zatem najpewniej nas opuścili), płynąłbym dalej na północ bo i obciążenie mniejsze. Ale to tylko moje widzimisię bo nie mam na to żadnego wpływu. Podobnie jak twoim widzimisię było ATH 130 do końca kwietnia.