~Anek

Ja nie chcę i nigdy nie chciałem żeby ktoś opierał się na mojej wypowiedzi. Nawet w jednym z wpisów napisałem, że ja nie opieram się na czyjeś wypowiedzi, ani też żeby ktoś opierał się na mojej wypowiedzi. Napisałem że opieram się na wypowiedzi rynku. Tutaj traktuje jako luźną wymianę poglądów, a może doświadczeń . Zresztą w poprzednim wpisie pisalem że tutaj nie mamy wpływu na główny nurt kierunku w jaki będą dążyć akcje PGE. Zresztą jeszcze raz pisze do wszystkich , proszę nie kierować się wpisami na tym forum. Bo dużo jest naganiaczy, którzy być może uda się przekonać pojedynczych osób. Zostaną w ten sposób oni skrzywdzeni. Zresztą przyjąłem za założenie że jest forum dla kręgu ludzi bardziej zbliżonej do ulicy, niż dużych funduszy, czy dużych graczy. Dlatego mam przekonanie że nie wpływamy na kurs akcji.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.