Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Spółka dojrzewa na pewno i to w tempie zawrotnym. Ale to co w 2025 najważniejsze, to że był to rok przejściowy. Zarząd to sygnalizował, można było też samemu dojść do tego analizując wypowiedzi odnośnie do kosztów i plany produktowe. Wiem, bo ja do tego doszedłem, co i tak nie sprawiło, że pozbyłem się akcji. Pewności na giełdzie nigdy nie ma, a ryzyko zostania bez takiego biznesu w portfelu jest za duże. Ale teraz już mamy to za sobą. Jeśli ktoś wierzy w ten zarząd to winien mieć akcje, bo 2026 to mają być średnioterminowe żniwa.