Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No to troszkę czasu jesteś na giełdzie . Moje początki były w 1994 roku z tym że tylko podglądanie notowań na telegazecie takich walorów jak EB Okocim czy Wedel bo nie wiedziałem co i jak . Dopiero w 2008 roku spróbowałem swoich sił i pierwsza radość że zarobiłem w tydzień 30 zł {nie wiedziałem że muszę później zapłacić podatek }. Ogólnie brakowało mi zawsze cierpliwości i sprzedawałem z małym zyskiem lub ze stratą . Twoje komentarze są przydatne i pomagają zrozumieć giełdę . Pozdrawiam