Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam, planuję założyć IKZE w xtb. Mam zamiar inwestować tam jedynie na GPW i jedynie w akcje więc zerowa prowizja to główny powód. Widzę jednak, że wiele osób pisze o jakichś problemach ze zwykłymi zleceniami (innymi niż PKC) i godzinami handlu. O co w tym chodzi? Czy nie mogę po prostu składać zwykłych zleceń z terminem ważności 'do anulowania' z określoną ceną kupna/sprzedaży - czekajacych w arkuszu zleceń? I składać ich kiedy chcę i oczywiście ważnych całą sesję? O co chodzi, z tym, że w Xtb rzekomo sesja kończy się przed 17? Nie można kupić na zamknięciu? Byłbym wdzięczny za komentarz od kogoś posługującego się tym kontem. Dziękuję, Qwer