Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiedziałem że tak odpowiesz ale.....niestety mylisz się !!!!
Wszystkie podane przykłady są poprawne i zostały zaraportowane przez KNF.....na Pepco..... :-)
Dziękuję za uwagę....nie męcz już więcej tą tematyką....a dla siebie samego prześledź wszystkie pozycje na Pepco opublikowane przez KNF a przekonasz się że napisałem prawdę....mogłem ci napisać powyższe parę m-cy temu bo nie zgadzałem się z tym co piszesz ale skoro miałbyś ochotę się upierać to podam daty 2 brakujących danych :-) ale to raczej źle by o kimś świadczyło gdybym musiał to zrobić/udowadniać.....że mam rację....w sumie możesz tkwić w błędzie - nikt ci nie zabroni.