Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panowie nawet w najśmielszych marzeniach nie oczekiwałem takich wiadomości z rana: - przychody powyżej 4.5 mld Euro - wzrost EBITDa, wysoki jednocyfrowy - wykazany zysk po opodatkowania za 9 m-cy 171 mln Euro, a po I półroczu była to strata 155 mln Euro - LFL czwarty kwartał 3.9% - druga transza skupu 50 mln Euro - wykup obligacji za 175 mln Euro (z 375 mln Euro ogółem) - rozwój w Europie Zachodniej +6.7 % LFL w ciągu roku - wg zarządu kurs nie odzwierciedla przyszłych perspektyw ani potencjału generowania zysków Reasumując ja tutaj widzę 30 PLN jeszcze w tym roku.