Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie chciałem rozwijać postu napisanego pod wpływem emocji. Widzimy dobro RP innymi oczyma. Świat się zmienia i świetność Europy już przeminęła. USA jeszcze walczą ale myślę że też nie dadzą rady. Kraje BRICS dochodzą do głosu i albo to zaakceptujemy i będziemy się starać wyciągnąć dla siebie jak najwięcej albo czeka nas wojna totalna i być może ostatnia. Przyczyn takiego stanu jest dużo i temat bardzo złożony ale jedno jest pewne za obecną sytuację odpowiadają rządy lewicowowo globalistyczne które rządziły UE przez ostatnie lata. Warto też przyjrzeć jakim arsenałem dysponują Rosją i Chiny zanim rozpocznie się z nimi wojnę. Poniżej artykuł może coś dotrze