~górnik

wydawało mi się że osoby udzielające się na forum giełdowym poświęcają swój czas na :
-na wymianę informacji o spółce
-wymianę doświadczenia na giełdzie
-swoim przemyśleniom odnośnie spółki
-oraz wszystkiego co jest związane z giełdą, inwestowaniu a co najważniejsze zarabianiu

czytając wpisy na forum na pierwszy rzut oka wydaje sie że przez przypadek weszliśmy na inne forum które na pewno nie dotyczy inwestowania,giełdy itd

zastanawia mnie jeśli ktoś inwestuje np w PEPCO wypisuje takie śmieci różnego rodzaju codziennie zakładając nowe wątki wymyślając co róż nowe dziwne sytuacje próbując wprowadzić zmiany nastroju wśród inwestorów to wydaje mi się ze taka osoba nie ma wcale szacunku do siebie a tym bardziej do swoich pieniędzy o ile w ogóle posiada jakieś do tego traci swój cenny czas który mamy ograniczony

osobiście inwestuje od lat i jeśli poświęcam swój czas to staram sie poświecić go by swoją inwestycje w pewnym stopniu uchronić zabezpieczyć zbierając informacje robić różnego rodzaju analizy a przede wszystkich dzielić się wiedzą i spostrzeżeniami które udało sie wyłapać z rynku i przełożyć na inwestowanie

moja rada nie traćcie czasu na wciąganie sie w tematy które nic nie dają skupcie sie na własnych celach odczuciach i nie dajcie sie zmanipulować cierpliwość popłaca i nie bądźcie chciwi bo to wtedy nie jest inwestowanie tylko hazard

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.