Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja w tamtym tygodniu dokupiłem 2 tys xtb. Mam 6 tys. Mialem 7 tys Orlen i zostalo mi 1 tys. Mi obojetne co sie wydarzy jak spadnie 50 gr jutro dokupię kolejny tys. jak spadnie 1zł kolejny. Tak mam strategię planuje dobić do 10-12 tys. 5 tys nie bede ruszał a5 tys zacznę sprzedawać powyżej 90 . Na orlenie jestem 120 tys w przodzie najwyżej wtopię i tyle. W orlen już zaczołem wątpić ale popłacało tu też będzie dobrze kwestia czasu. Nie wiem kto to jest PIT ale ja nie widziałem jeszcze żadnego madrego komentarza od tego człowieka