Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zadajesz pytanie wymijające a sam zacząłeś od wpisu politycznego . Dodam od siebie że przedmówca ma rację i należy nasz kościół oczyścić z plew . W mojej rodzinie miałem biskupa , księdza i zakonnice i z ich relacji wiem że w kościele źle się dzieje , jestem katolikiem i chciałbym być dumny z mojej wiary . Zobacz jak u muzułmanów jest , można tylko im zazdrościć, my tego nie osiągniemy bez reformy kościoła. Szkoda tylko tych prawdziwych duchownych co nie mogą się przebić w tej cherarchii obłudników .