polonez_as-dur

Patrząc jednym okiem na to co dzieje się na rynku, opisuję właśnie
na potrzeby piątej książki szczyt, z jakim mieliśmy nie tak dawno do czynienia na wykresie GPW w interwale dziennym na poziomie 49.05
To bardzo piękny wykres pokazujący wszystko, co analityk techniczny może sobie tylko wymarzyć. Kto miał pojęcie o AT ten opuścił ten rynek
w odpowiednim czasie, ale ja nie o tym chciałem teraz napisać.
Opis szczytu znajdziecie tak jak napisałem w książce numer 5.
Teraz chciałem wam zwrócić uwagę na budującą się coraz bardziej prawdopodobną formację trójkąta, z którego cena powinna wybić się dołem. Mamy już trzy fale tej formacji A B C. Teraz idziemy do wsparcia 
na poziomie D. Jeśli formacja ta rzeczywiście się wyklaruje i nastąpi
z niej wybicie, to wiecie co będzie - nieprawdaż?

www.chodzikksiezycowy.wordpress.com

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.