Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jakbyś był łaskaw zauważyć to politycy decydują o ETS, ETS2, zielonym ładzie i o wielu innych kwestiach dotyczących gospodarki. Jakich mamy przedstawicieli tak później wygląda nasze życie więc nie da oddzielić spraw gospodarczych od polityki. Ja przecież nie zawłaszczyłem sobie forum i jeżeli chcesz pisać tylko o PGE to proszę bardzo chętnie poczytam. Gdzie napisałem że podoba mi się złota karta Trumpa. Nigdzie. Podałem przykład że podobne rozwiązanie jest w Portugalii. Nie było żadnego komentarza. Jak świat światem zawsze silniejsi dogadywali się że sobą a robiono to kosztem słabszych. Jeżeli mocarstwa się nie dogadają przegramy wszyscy. Tego chcesz.