~Dominicus

@dimmu3 - czy Ty palisz "głupa" czy faktycznie tacy inwestorzy jak Ty są na XTB...czytałeś swoją umowę i regulaminy dotyczącej jej...to przeczytaj uważnie na co wyraziłeś zgodę..., zwróć uwagę na zapiski z hasłem OMI...co XTB uwzględnia pod tym pojęciem i kogo dotyczy ten skrót...w regulaminie XTB jest obszerna cześć z tym hasłem...? Następną sprawą jest czy Ty w ogóle wiesz jaką działalność biznesową prowadzi XTB...czy czytasz w ogóle raporty finansowe XTB, bo jak tak to całkowicie ich nie rozumiesz...? Regulaminów grupy KDPW to najprawdopodobniej nie znasz kompletnie...bo tych regulaminów jest kilkanaście i kilkaset stron z treścią-zwrotami "urzędowymi" - niejasnymi dla przeciętnego "Kowelskiego" - nie obrażając nikogo...- przeczytaj chociaż główny regulamin KDPW...znajdziesz tam między innymi rozdział dotyczący ewidencji rachunków...rozdział dotyczący systemów automatycznych i negocjowanych pożyczek papierów wartościowych i wiele innych ciekawych rzeczy, ale tu się zatrzymajmy...- w systemie negocjowanych pożyczek papierów wartościowych jest paragraf, w którym znajdziesz takie zdanie (piszę z pamięci) - ZAPROSZENIE NIE JEST OFERTĄ W ROZUMIENIU PRZEPISÓW KODEKSU CYWILNEGO...- zaproszenie pożyczkobiorcy...czyli kogo dotyczy takie zaproszenie...kto do kogo wysyła takie zaproszenie... jakiego rachunku będzie dotyczyło te zaproszenie...zbiorczego...? Znajomość regulaminów z grupy KDPW to podstaw dotycząca inwestycji w XTB...bo XTB prowadzi bardzo ryzykowny biznes...? Widzę, że brakuje Ci podstawowej edukacji...ale to da się załatwić...wkrótce na forum będziecie mieć więcej informacji...? Kolega chyba nie czytał ze zrozumieniem mojego dzisiejszego postu...albo jest problem z czytaniem ze zrozumieniem...? Na naukę nigdy nie jest za późno...tylko trzeba chcieć...? Lepiej zapobiegać...niż później się leczyć...? Tam gdzie państwo nie może...tam Zjednoczona Ulica pomoże...i rozwiąże problem...? Takie jest moje zdanie, spostrzeżenie oraz opinia. Pozdrawiam serdecznie

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.