Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panowie którzy dłużej obserwujecie Dev. Nie wsiadłem do pociagu w odpowiednim momencie i zostałem na peronie :) Zdecydowanie chce wejść, pytanie czy waszym zdaniem dobrze wejść nawet teraz po ostatnich wzrostach czy czekać na wahania kursu. I tu w zasadzie moje pytanie, czy tu się odwalają takie okazyjnie wahania kursu spowodowane niczym? Dla przykładu w xtb mam to obcykane :) i co jakiś czas w poniedziałek czy piątek ktoś wstanie lewa nogą, pojawia się nic nie znaczący dla fundamentów news i kurs leci. Czy na develii też występują takie okazje? Chce wejść na średniego longa, +-5% niby nie robi różnicy ale wiadomo, lepiej będę się czuł wchodząc przy okazji, np takiej jaką przegapiłem