Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No wow człowieku dlatego mówię o 4 miesiącach wstecz, bo siedzę i kibluję na spółce, która jest w korekcie bez żadnego powodu i marnuję czas i kapitał. Jestem naprawdę cierpliwy, ale to co się teraz dzieje ostatnio to jest absolutna żenada. Jakakolwiek inna spółka z takimi wynikami stałaby dużo wyżej a tutaj cały czas jakieś chore gierki. Nie nudzi mi się, tylko szkoda mi kapitału na taki bigos. A Tobie musi się nudzić chyba 10x bardziej jeżeli wiedząc, że nie zamierzasz nic robić i kurs nie ma dla Ciebie znaczenia i tak codziennie logujesz się na bankiera. To kto tu się nudzi? 4 miesiące to już nie jest krótki termin a wcale niepowiedziane, że korekta się kończy. I to Ty się nie ośmieszaj panie wieczny hold, bo jesteś jak ten meme gdzie siedzi pies w płonącym domu i się uśmiecha udając, że nic się nie dzieje. 4 miesiące kurs jest nieracjonalny. No wtf xD