~Aleks_Akv

Siemanko,

Mam 26 lat i posiadam pakiet 4 akcji.
3 sztuki mam po 16.200 zł
1 sztuka za 14 900 zł

Chcielibyście się ze mną podzielić informacją jakie pakiety posiadacie i po ile zakupione? :)
Ogólnie mam wrażenie czytając te forum, że jestem mega małą kianką. Na giełdzie jestem od 3 miesięcy i jestem ciekaw jak wyglądają Wasze pakiety. Wiem, że większość z Was może mi odpisać "a co cię to obchodzi", jednak żałowałbym gdybym nie spytał, bo ponoć kto pyta, nie błądzi.

Pozdrawiam cieplutko

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.