Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Odkąd LC to sprzedał, jeszcze pod nazwą LC Corp, spółka w całości należy do kilku fundów, i tylko co jakiś czas wymieniają się one zarządem i przebudowują pakiety. Jakiejś walki o życie czy innego dramatu to tu nie zauważyłem. Te zmiany, o dziwo, nie wychodzą firmie na złe, bo i działalność się rozwija, i dywidendy daje sowite. Za panowania LC spółka była w tej dziedzinie bardzo powściągliwa. Prawdę mówiąc raczej się obawiałem, że fundy szybko rozdrapią na szybki zysk to co LC zbudował, ale się miło zawiodłem