Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2024-03-21 o godz. 10:06 ~Drab napisał(a):
> Ja jestem peroniarzem na LPP bo nie zdecydowałem się kupić ani w piątek ani w poniedziałek rano i gratulacje dla tych, którzy kupili. Większość tutaj to bieda mentalna i finansowa także więc będą kwiczeć. To nie zorganizowana grupa, to grupa niezależnych ludzi mająca wspólny cel i się uzupełniają bez uzgadniania, pomijając trollowanie
Garstka ich jest! Wiele nicków ale kilka tych samych IP. Niech wyją, jak pies do księżyca. Oczywiście to wycie czy też zachwalanie LPP na forum bankiera ma żaden wpływ na kurs, ale to co robią to pokazuje tylko jakimi są sprzedajnymi kurtyzanami. Własną rodzinę by sprzedali za kilka złotych. A szczytem to już jest wycieranie sobie mord pomordowanymi Ukraińcami i żerowanie na emocjach i uczuciach w nadziei na wyszarpanie kilu tańszych akcji. Mam nadzieję że tym którzy grubo już przeginają pisząc o tym że LPP ma na rękach krew dzieci i kobiet czy też że łamie prawo łamiąc rzekome embargo firma się przyjrzy i wyciągnie konsekwencje za czarny PR, tak jak już tu parę firm na bankierze zrobiło z oczerniającymi ich trollami.