Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Także od prawie 4 lat - pozdrawiam @ pumę i @Lisa.
Coś mało nas wytrwałych się ostało?
Jakoś trochę mam obawy o 4q23, te ostatnie 4 -te kwartały prawie zawsze były obciążone zabiegami księgowymi, co mnie wcale nie zniechęca do posiadania XTB, bo pozostałe kwartały sowicie to wynagradzają - rozwój, pomysł na biznes, skala....
Czy XTB dostąpi zaszczytu i wstąpi go grona arystokratów dywidendowych? Bardzo bym sobie tego i wszystkim życzył.
Po 3 latach mam z nich spłacone 50% średniej ceny zakupu, a są chyba tacy co maja więcej.
Jeszcze ten rok i następny po ponad 4 zł, akcje "za darmo"? ;))) - trafiła mi się kura...
Oby tak przez następne 20-30 lat, jest druga emerytura;)))