Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jedynie co powiem że to dobra okazja do kupna, ja się zapakowalem wyżej, ale gdybym miał kasę to bez wahania. Gram na Play u już chyba z7 lat. Nigdy na niej nie straciłem, co najwyżej dłużej poczekałem. Brać, odbije na 110% bo zawsze odbija. Pamiętam jak była pandemia 1 raz wtedy były zjazdy do samej gleby, kto wtedy Kupił to w nie długim czasie dobrze zarobił. Mam zablokowane dużą część w dziadowskim CD projekt gdzie fundusze duszące kurs bez liku. Jak wyjdę wszystko ładuje tu. Tutaj zasady proste, wychodzi gra rośnie. Nic nie wychodzi, stoi, przesunięte terminy spada. I tak w kółko. Proste jak budowa cepa. Żadnych funduszy i cwaniaków.