max-r

Dnia 2023-07-27 o godz. 10:41 ~LLL napisał(a):
> Czy ktoś z Was czytał odpowiedzi na pytania akcjonariuszy :D ? Jakoś mnie naszło dzisiaj i nie wiem czy śmiać się czy płakać: https://www.bankier.pl/wiadomosc/GPW-Odpowiedzi-na-pytania-akcjonariuszy-8574715.html
> W pierwszym pliku pytania są pięknie wypunktowane a odpowiedzi na nie brak. Nawet na to najprostsze pytanie o pdf vs xml. Natomiast w tym drugim pliku są zaledwie 2 pytania i owszem są dwie odpowiedzi, ale brzmią jakby na nie odpisywał najgorszy z możliwych botów. Generalnie te pytania nawet w miare ciekawe, nie z każdym się zgadzam, ale odpowiedzi GPW to totalna porażka, aż się zastanawiam czy nie sprzedać akcji w pi*du, no ale jeszcze się trochę wstrzymam.

Ja żem zadał te 12 pytań a że nie odpowiedzieli to podałem GPW do Sądu znów - taki obecnie mamy Zarząd GPW, czekam żeby Sąd przymusił Zarząd GPW do odpowiedzi będą jaja jak się tak stanie, pożyjemy zobaczymy ... - GPW wytycza najlepsze standardy obecnie komunikacji z Inwestorami oraz Emitentami takie co najmniej wzorcem z Białorusi ...

Nie zdajecie sobie sprawy jak istotny jest ten format plików, jeżeli Emitent ASO opublikował nie zgodnie z ustawą o rachunkowości (w pdf wedle wymuszeń GPW co nie jest rocznym sprawozdaniem finansowym w myśl ustawy o rachunkowości ) oraz regulaminem ASO to ma nie prawidłowo opublikowane sprawozdania roczne czyli notowania powinny być zawieszone a nie są ...

Od lat te wymuszenia ze strony GPW są więc bałagan jest ogromny na naszym bananie w szczególności prowadzonym przez GPW ASO Newconnect

Po wyborach jak się władza zmieni to dopiero będzie sprzątanie

Sam jestem ciekaw decyzji Sądu, pożyjemy zobaczymy ....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.