~chrumak

Mr Kaczan, mam wrażenie, że może tutaj być problem z czytaniem ze zrozumieniem.
Nie bądź śmieszny z trollami spadziowymi, tak jak to forum bylo śmieszne w roku 2021 pisząc, że spółdzielnia trzyma kurs.. Spółek na rynku jest wiele. Jest czas siania.. i jest czas zbierania.. Tu jest zrzut ekranu z pakieciuku jaki miałem przed zbiorami.. średnia była ~10zł.. https://www.szybkiplik.pl/98PYG8oh3u
Teraz już mi zostało z tego może 30% i pewnie ze wzrostem kursu ten udział będzie maleć. I spoko, jak ktoś chce dziś kupować po 38, to niech kupuje, tak jak byli chętni to zakupu CDRED za 100zł. I zarówno Ci, którzy sprzedawali CDRED po 100zł byli zadowoleni (kupując po 6zł), jak i Ci, którzy kupili po 100 i sprzedali np. po 400zł. Ot, akcjonariat się zmienił. Nie ma co dorabiać do tego wielkiej filozofii. Każdy sobie szacuje ryzyko inwestycji po swojemu.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.