~Kaczan

Dnia 2023-03-30 o godz. 12:40 ~Spring napisał(a):
> Siłą wypatrzony xDDDD
> Squaber go widzi
> Analityk z twittera go widzi: https://pl.tradingview.com/chart/XTB/G28q8zUW/
> Ja go widziałem i pisałem wcześniej o nim
> Ale Ty nie widzisz :D
>
> Wczoraj spadło prawie 5% to czego chcesz?
> Formacja ma czas spokojnie dwa tygodnie na wypełnienie także spokojnie :)
> Nikt nie twierdzi, że będzie wodospad w jeden dzień.

Spring wklejam tutaj wizje analityka z twitera żeby sobie popatrzył, jaka jest sprawdzalność tego typu wypocin porónując z rzeczywistym zachowaniem spółki w tamtym okresie.

Dziwne jest żeby wg. historii oceniać co przyniesie przyszłość. Ja tego nie stosuje.

https://pl.tradingview.com/chart/XTB/WKTytLEg/

Co do Squabera n aktórego sie powołujesz to nie oglądam, bo kiedyś kilka razy wtopiłem. Poikazywał formację i zasięgo, kóre potem mijały się z prawdą.
Co do twoich predykcji glosu nie zabieram, bo cię po prostu nie znam, ale widzę że utożsamiasz się z analitykami z tt i yt, więc mogę tylko zdanie o nich wyrobić.

Nie wiem, od kiedy jesteś na spółce, ale odkąd ja jestem wiem, że zachowanie kursu jest irracjonalne i ciężko przewidzieć co będzie dziś, jutro czy za jakoiś czas, zwłaszcza teraz, kiedy fundamenty spółki są silne jak nigdy i przed nami dobre informacje ze spółki potwierdzające obraną drogę i kierunki rozwoju oraz działań w to wkładanych..

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.