bambi22

ja pie.r.n.icze ale trol.

Tak napisałem i dalej potwierdzam że jakbym ja miał robić skup to bym chciał skupowac jak najtaniej
A nikt nie ogra XTB bo z MM mają tylko 25% zysku więc może być tak że nie będą mieli tych 25% zysku a i tak zarobią.

Ja akcje mam i dokupowałem ostatnio po 28 następne zakupy planuję po 31zł a później jak dostanę dywidendę to za 50% dywidendy odkupują za pozostałą część kupie sobie prezent albo rower elektryczny albo skuter wodny a Ty płacz dalej dzieciaku. tak jak pisałem ewenement spółka rozwijająca się intensywnie i płacąca dywidendy. Zobaczysz jak wprowadzą nowe produkty. Revolt się schowa na drzewo.

Wiem że Cię to bardzo boli. mam dla Ciebie poniżej rzecz pierwszej potrzeby kup sobie do apteczki domowej.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.