Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-03-01 o godz. 11:28 ~Marina napisał(a):
> Czyli twoja matka zwraca ci uwagę to żeby odreagować to odzież bić inna ? No no wzorowy akcjonariusz xtb. Przynajmiej ludzie jak to poczytają to zrozumieją kto tu na akcjach siedzi
Kolego podszywający się pod mojego niezarejestrowanego nicka Marina, miej świadomość, że zarejestrowałam nicka.
Powodem były trole podobne tobie, którze próbują mi przypisać i narzucić narrację wprost przeciwną do mojej odnośnie spółki, jej przyszłości.
Nie wiem, czy to twój brak pomysłowości, lotności rozumu, lenistwa czy złośliwości a na pewno brak honoru powoduje podszywanie się pod cudze nicki.
Nie pozdrawiam trola podszywającego się pod mojego niezarejestrowanego nicka pod którym pisałam wcześniej, a co do spółki nie zmieniam swoich predykcji odnośnie XTB.