Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jednak intuicja mnie nie zawiodła. Coś wczoraj zacząłem przeczuwać, ze będzie dziś mocno szło na południe, wiec przed końcem sesji sprzedałem swoje akcje w okolicach 35 zł. Dziś rano zacząłem miec wątpliwości jak podbili na 35.30, ale szybko się uśmiechnąłem jak zobaczyłem fale zrzutów. Odkupiłem za jakies 33.90. Wiadomo, idealnie nie trafi się w dołek i górkę, ale na pakiecie prawie 10k akcji to jestem do przodu dzięki tej sprytnej operacji jakies 14k PLN. Oczywiście brutto. I to w jeden dzień. Dobry wynik :) Za to lubię XTB. Od wiosny 2020 kilkanaście razy się udało :)