~Ramires

Dnia 2023-01-12 o godz. 00:08 ~Lis napisał(a):
> Witam w Nowym Roku. Szampan już wywietrzała z głowy więc można cokolwiek napisać. Chciałem zapytać tylko niedowiarków, a raczej jak ich tu nazywacie trolli dlaczego przez prawie 3 lata próbujecie oczernić spółkę XTB. Jestem tu od marca 2020, kiedy większości z Was nazwa XTB nie mówiła nic. I cokolwiek napiszecie to spółka broni się sama poprzez wyniki ( za wyjątkiem wpadki w jednym kwartale - czasem mam wrażenie, że obliczonej na strząśnięcie spekulantów), piękną dywidendę, mądrą politykę informacyjną, wspaniały rozwój. Do czego można się tu przyczepić. Prawdziwy, cierpliwy i mądry inwestor powinien się nad tym zastanowić. I takie jest moje przesłanie na nowy rok 2023. Życzę wytrwałości, cierpliwości i samych udanych inwestycji.
> Pozdrawiam. Lis.

~Lis bo choćby to forum pokazuje, ze taka jest natura biedaka i nieudacznika...
Zamiast kupić i logować i cieszyć się zyskami ze spółki, którą w swych poczynaniach dąży do wyznaczanych przez zarząd bycia najlepszej w swojej branży na rynku międzynarodowym z aspiracjami światowymi, to krytykują, wylewają żółć, plują i oczerniają.
Ich charakter nie pozwala przyjąć sukcesu do wiadomości.
Nie ma co się triggerować negatywnymi wpisami, które próbują manipulować, zasiać zwątpienie i w konsekwencji prowadzić do sprzedaży akcji. Takich wpisów jest również multum na innych dobrych spółkach, gdzie zwiększają swoją wartość, rozpoznawalność, ekspansję czy zyski...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.