~1kwiecien

calosc gotowki po ktorej nie bedę plakal dzielę na pakiety

od ceny 39 zl do 32 zl w kazdej cenie 3 pakiety zakladalem najnizej 29 zł
pakiety np 1-39,20 2 39,50 3- 39,80 (zmiana okolo 1%)
celem jest pomnozenie akcji do czasu dywidendy w tym roku 1 pakiet byl za darmo z dywidendy plus wahania kursu
np ktorys pakiet zarabial zostal sprzedany i jak sie udalo odkupiony po nizszej cenie i przybywalo akcji nie za moją kasę
po czasie w koszu jest wiecej akcji i spadek ceny akcji nie jest straszny jak masz ich wiecej

to tylko moja strategia gry na GPW dla mnie ok a na tym forum jestem z powodu ciągłego wolnego czasu
czasem trafiają się jak dla mnie mądre wpisy

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.