Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mam wrazenie, ze hejterzy obecni na tym forum nie czytali wynikow finansowych r22. W takim razie przypomnę, że Grupa w pierwszej polowie roku ma ponad 20% wzrost przychodów i EBITDA skorygowanego o zdarzenia jednorazowe. Przypomnę też, ze kamieniem milowym było przejecie MailerLite, a raportowane wyniki uwzględniają tylko 2 tygodnie konsolidacji wyników ML. W innym przypadku byłby zdecydowanie lepsze. Akwizycja ML sprawiła, że Grupa jest obecna na 180 rynkach!!! Pokażcie mi inną polską spółkę z branży która działa w tylu państwach. Do akcjonariatu dołączyli też bracia Karwatkowie, jedne z najbardziej rozpoznawalnych i doświadczonych osób w polskim e-commerce. Zastanawiają mnie ostatnie wpisy i to komu zależy na tym, żeby przedstawić Grupę w złym świetle – konkurencja? Były pracownik??? Ludzie, bądźcie obiektywni. #stophejterom