Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ma razie to ja mam rację od kwietnia gdy cena była 310 zł Kupiłem warci Asbis po 10 zł teraz 24 zł.kupilem wmarcu Alior 17 zł teraz 55-58 zł.Kupilem ETH w czerwcu teraz zysk 120 procent. Dziękuję,że nie utopiłem kasę w Budimexie byłaby strata ponad 40 procent Unie krótka piłka,spółka, która nie zarabia idzie precz szkoda czasu na sentyment tak było z Mirbudem spory zarobek do ceny 5 zł,potem zaczęli kręcić z podsypka pod autostradę i Mirbud poszedł out,jak się okazało była to super decyzja tak samo jak Atende sprzedane po 7,22 a teraz 4,4 zł.Niby mała różnica ale przy 20 k akcji prawie 60 tys złotych w kieszeni zostało