~Glapa

Dnia 2021-11-06 o godz. 19:18 ~Azatem napisał(a):
> "Śmieszy mnie jak ktoś udaje guru giełdy,ma wybujałe Ego a jego prognozy cenowe są weryfikowane przez aktualny kurs w sposób miażdżący. Kupowałem w kwietniu Budimex nawet po 500 sztuk i więcej.Kiedys była to dobra spółka na kółka,teraz to nawet wrogowi bym jej nie polecił"
>
> Nie sądź, abyś nie był sądzony.

Oczywiście, że będzie tu sądzony:), ale jędrusia już tu nie będzie... tak to z tego typu wpisami/nickami bywa:)

jędruś bogaty człowiek jest po 500 sztuk kupował po 300 za akcje. czy tam ile:) takie wpisy lubie najbardziej:) mocą biją! takich trzeba słuchać:) bo 500 sztuk kupili:) w takiej cenie! MOC! :)

Tak na poważnie, profek głupi nie jest i piszę z sensem, a że Pani Giełda bywa kapryśna jak każda kobieta:)...cóż, my tu z profkiem pewnie jeszcze nie jeden wątek somentujemy a ciebie jędrusiu danwo nie nie będzie, albo pojawisz się pod innym nickiem...np: UBBE:) zawsze pisze tuż przed wybiciem:)

jedruś, a mnie śmieszą takie wpisy....trafiłą kula w cel i zalew wpisów:) jakiś mało dowartościowany jesteś ? kompleksy, brak wiary w to co piszesz? nie musisz odpowiadać:) to było retoryczne zapytanie.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.