Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Z powodu covid przelozyli dywidendę i z powodu covid prawie wszystko spadło. Ja byłem wtedy trochę w panice, rozmyslalem o różnych sposobach samobójstwa . Ale przetrzymalem. Wykłady Alberta Rokickiego mi wtedy pomogły. Ale jak się uspokoiło to przestałem go słuchać. Ona chyba sprzedała te akcje już po opublikowaniu info o przełożeniu dyw. Albert miał rację że ta covidova zapaść to okazja do zakupów. Potem wrócił do swoich ulubionych spółek gambingowych i CD Projekt. A ja tego tematu nie kumam.