Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kolego "moc". Ja Ciebie i normalnych użytkowników szanuję. No, ale taki " te" okazało się, że jest trollem i tyle. Są zrzuty ekranu, widać IP. Teraz będzie pisał głupoty, że mu operator czyjeś IP nadał na jeden wpis. Przecież to jest żałosne. Napisał z IP "kaz" jako "te" i wyszło na jaw, że "kaz" i "te" to ta sama osoba. Tutaj na forum pluje bo sprzedał ze sporą stratą, a dalej nie wyjaśnił czemu na forum TPE pod IP 94.254.145 pisał, iż trzyma Taurona ze średnią 2,52zł w prespektywie 10 lat i czeka na 4 lat. Jeszcze jakieś bzdury o kosztach i bilansie w PGE. Tak jakby Tauron miał lepszy bilans.... Przecież to jest zwykłe trollowanie, wylewanie frustracji i wprowadzanie nieświadomych ludzi na tym forum w błąd. Tak, jak ja bym na jednym forum pisał, że mercedes jest fatalny, a na innym bym już napisał, że mam takiego samego tylko kilka lat starszego. No żenada i pięć metrów mułu, co ten facet sobą reprezentuje. Akurat zauważyłem te IP bo tak mi się coś skojarzyło, że ktoś tutaj i na TPE pisał pod 94.254.145. No i pamiętałem, że na pewno nie był to jakiś "te". Znalazłem i wyszła prawda na jaw.