Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
jaja. Ja jestem winny spadków. Baloniarzom już rozum odjęło. Najpierw napompowali balona a teraz płaczą i wyzywają mnie że "nakręcam spadki" pod nieudaną premierę gry której sprzedaż przepowiadali w milionach sztuk. Hipokryci. Jeden drugiego broni. Zwrócćcie inwestorom pieniądze które przez was stracili. Ja ostrzegałem od początku że to balon. Co za inwestory...
Myślą że jak się mnie pozbędą to kurs będzie rosnął bo reszta inwestorów to będą głąby którym będą wciskali swoje dyrdymały. I powiem wam jedno- beze mnie czy ze mną- to jest bez znaczenia. Bo nigdy nie będziecie mądrzejsi od rynku.