Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No to dramat czy może szału nie ma ?
Myślę że budowa przyczyniła się do minimalnego spadku marży co do przychodów to lepiej niż w 2015 roku
ale oczywiście zawsze może być lepiej :)
Teraz czekamy na start produkcji w nowej fabryce ( i zwiększenia produkcji do 25% ) jak napisali przełom 1-2 kwartału z tego co wyczytałem
Liczę też na dywidendę przynajmniej jak ostatnio może lepiej
A kolejny rok myślę sporo lepszy ze względu na nową fabrykę, zwiększenie możliwości produkcyjnych, zwiększenia exportu oraz obniżenia kosztów produkcji czyli zwiększenie wydajności maszyn.
wszystko można wyczytać w raporcie
pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy nawet tych rozczarowanych :)