Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Do: Grand'a - nie wiem Kolego, skąd czerpiesz takie rewelacje. Spółka oficjalnie nic nie publikuje więc nie ma podstaw do rozpowszechniania nie sprawdzonych informacji. Po drugie proponuję wpierw poczytać roczne skonsolidowanie sprawozdanie finansowe spółki za 2015r, w którym jest podana kwota strat Rectora na skutek bezmyślnie podpisanych umów długoterminowych ze sektorem energetycznym, czego wynikiem są straty wielkich rozmiarów na poziomie 8,6 mln zł netto za cały 2015r. Sytuacja Rectora jest obecnie jeszcze gorsza, bowiem straty za I-półrocze 2016r sięgają już 7,2 mln zł netto, a do końca roku mogą być dwa razy większe. Co powiesz na fakty, które ja jako akcjonariusz spółki opisuję ? Mam prośbę, nie zadawaj takich pytań na forum, skoro nie jesteś pewien źródła informacji, bo plotki mogą być szkodliwe dla spółki i jej udziałowców. Obiecaj, że powstrzymasz się od takich pytań, na forum, bo sam szkodzisz wszystkim zainteresowanym inwestorom i sobie również.
W drodze rewanżu obiecuję niebawem napisać tylko o tym co jest faktem i prawdą pochodzącą ze spółki, OK ?
A tak na marginesie, ile Kolega posiada procent kapitału spółki bądź procent ogółu głosów na WZA ?
Dlaczego o to pytam, bo chcę wiedzieć, czy mam do czynienia z równorzędnym akcjonariuszem.
pozdrawiam