Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kiedy LPP kosztowało 3300 pukałem się po głowie ,kto to kupi , odpowiedziałem sobie sam ......... ja lecz nie po tej cenie a cenie o wiele razy większej . Dlaczego ??
Ponieważ paradoksalnie cała ta sytuacja na Ukrainie doprowadziła do zastopowania wydania 130 mln , które wydane będą na inwestycje w bardziej stabilnym miejscu to po pierwsze a po drugie , cały czas jest progres przychodów i zysków .....
Także malkontenci bez kasy basta i tak Was nie stać na LPP i koniec gadki
Z kolei cena 9200-9500 to na dzień dzisiejszy odpowiedni poziom to sytuacji obecnej , posiadam tylko lub jak kto woli aż 10 sztuków LPP tak kontrolnie to ujmując ,kupionych róznie od 7800-do 8000 pln , więc zobaczymy kto zarobi a kto straci .....
Pozdrawiam ......
Ktoś kiedyś powiedział kupuj akcje drogo abyś potem je mógł sprzedać jeszcze drożej....