Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wasza firma wygrała sprawę moją dotyczącą świadczenia pielęgnacyjnego. Podpisaliśmy umowę w lutym 2022.
Prowizję za 6 miesięcy odebraliście sobie Państwo czyli 6x2119 czyli 12.714 zl. Jednak z Urzędu otrzymaliście 8 miesięcy to jest ze resztę to jest za 2x 2119 czyli 4.238 zł powinniście przelać na moje konto. Jest marzec a ja nie otrzymałam ani grosza. Kiedy otrzymam zwrot pieniędzy.?
Umowa była jasna że max wynagrodzenia to 6 miesięcy i to wzieliście za 2 pisemka. Kiedy reszta zostanie przelana na moje konto?