~Krystyna

MC6, mam inne zdanie na temat spółki. Jakby było tak świetnie jak twierdzisz to spójrz na ruchy jakie zostały wykonane, w związku z klapą organizacyjną przy wprowadzaniu nowego systemu, z położeniem sprzedaży, z zakończeniem współpracy z kolejnym (chyba 8) dyrektorem sprzedaży, z programem 'restrukturyzacji", z delegowaniem przewodniczącego RN do zarządu spółki, wreszcie z możliwością wejścia inwestora do spółki (może nie już ale w dającym się przewidzieć okresie czasu). Nie było o tym mowy na Walnym? Nie było ........... a to pewnie przez to że obecny akcjonariat skupiony jest w rękach dosłownie czterech (no niech będzie trzech rękach). Byłeś na Walnym jak twierdzisz i nie dziwi Cię rekomendacja wypłaty dywidendy i to w takiej kwocie na akcje, przy marnych wynikach za 2024 rok, nie sądzisz, ze cos jest na rzeczy, że tak się dzieje? Nie będę pisała o innych moich obserwacjach ale te działania nie są przeprowadzane bez powodu. Zakładam, ze to może "przystrajanie piórek" przed jakimś większym wydarzeniem ale nią mam nic przeciwko, w końcu ja tu jestem tyko żeby zarobić a nie udawać inwestora.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.