Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widzę że się rozbrykały leszcze. Tak, liczyłem i pisałem ale na 8/10 nie na 5 gr . Jak kurs nie chciał schodzić to się bierze co jest , w sumie 50.000 akcji zebranych od 13/15 groni poszło po roku w częściach 0.236/0.242 i 0.28 zysk ok 74% jak na rok czekania jestem usatysfakcjonowany. Wcześniej 70 i 130 Ten spekulacyjny snieciuch jest jednym z lepszych papierów z NC w mojej 18 letniej przygodzie z GPW. Ktoś z was kieruje się inwestycyjnie wpisami z bankiera? Spoko, na początku też taki byłem, rozczarowany. I nie piszcie o tych których nie ma tzn jak nie mam papieru to rzadko wchodzę na firmum, wystarczy kurs w obserwowanych. Dużych zysków , może kiedyś będzie oo 50 gr :)))