Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2026-01-09 o godz. 15:12 vincent_v napisał(a):
> Ty możesz co najwyżej zainwestować w kanalizację żebyś nie truł ludzi. To 21 wiek!
> > O OZE Capital się nie martw,obroty przyjdą większe niż możesz sobie wyobrazić.
Kanalizację to ty masz w głowie, a trujesz to ty nam głowę tym swoim jęczeniem nie na swoim forum.
Ja się absolutnie o oze nie martwię jest mi totalnie wszystko jedno co się z tym trupem stanie, irytuje mnie tylko to że przychodzisz na nasze forum i zawracasz nam gitarę tym swoim trupem. Wracaj tam do siebie i tam pisz te bzdury. Po co tu siedzisz?