Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie rozumiem czego nie rozumiesz. Może dlatego że nie jestem rozwinięty, ale schodziło w dół z powodami - spółka stoi na razie źle. Ale skoro schodziło w dół a ja dybię na 10 gr to po co miałem się odzywać? (Zresztą w lecie nie miałem czasu a potem byłem zablokowany jak dobrze wiesz).Teraz się zatrzymał i zaczyna dygać w górę no to muszę się odezwać i widzę że będę musiał robić to częściej. Papier przecież mam, lecz w daleko niesatysfakcjonującej ilości jak wielokrotnie pisałem. Po tym wpisie nie wiem czy jesteś wkurzony czy zdziwiony. Na Lubawie sobie piszemy polubownie a tu jakieś spiny kreujesz (IP bardzo zbliżone)...I po co? Przecież i tak się lubimy mimo że dzielą nas poglądy i zasobność portfeli. To jest szorstka przyjaźń i tak pewnie pozostanie, ale my nie panienki. Co do polowania na mnie żebym na pewno nie zarobił to uważam że jest to bez sensu bo blokujesz sobie sam możliwość swobodnego zarabiania na wielu papierach a ja mam ich coraz więcej. Proponowałbym to zakończyć. Przypomnę jeszcze o tym że taaak, na początku (2016 do 2017 ze wskazaniem na '17-ty na JSW) miałem niewyparzoną gębę bo byłem sfrustrowanym nowicjuszem i robiłem wiele błędów które Ty wykorzystywałeś (tam gdzie wychodziłem rosło do nieba a tam gdzie trzymałem spadało na dno). I to nieustanne dawanie mi do zrozumienia że widzisz co robię na swoich kontach. Jak to w ogóle możliwe, co to ma znaczyć? Chce Ci się jeszcze w to bawić po tych 10 latach? Przecież ja i tak zarabiam na kontach ciotek. Moim zdaniem to jest śmieszniejsze i tylko Ci utrudnia życie, a mogę sobie wyobrazić że spraw masz na głowie tyle że można by obdzielić tym setkę ludzi. Ja na polskiej giełdzie nie widzę nikogo z takim wygarem i nie zmienię zdania i powtórzę (jak wiadomo nie żeby się podlizać tylko żeby wyrazić to co naprawdę myślę), że Buffet mógłby się od Ciebie wiele nauczyć. Pozdrawiam Cię.