Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
w pełni się zgadzam, myślimy podobnie....ale jak widzimy jeszcze nie wiadomo kto...dalej, bo Budapeszt jest pojemny
aaaale pieniądze idą innym kanałem, z grubsza nam nieznanym. Tak że nietrafione komunikaty Premiera, co spowodowało
umożliwienie akcji nieczytelnej na RFK (giełdowej) + następczo spadki z powodu niby nieporozumienia....hehehe oraz nastepczo
akcja spadziowa na PXM co w sumie jest powiązany z projektem RFK (nowe) dało paliwo akcji wzrostowej na PXM do 7,8 czy jakoś, a następnie DOKŁADNIE w dniu konfy CEO PXM zwałę na maxxxa....No to ślicznie....ale Budapeszt to duże miasto. A tak btw, pytał ktoś w Was kancę co to nie może się wyjaić z wycofaniem "niby trupa" z giełdy i rekordów na rachunku, żeby nie wkurzały na patrząc....? No nie....no to albo w jedną albo w drugą....a tu nie powiem co się odp....tylko nazwę to co to za czary na bananie...? Ja to stary jestem ale na Waszym miejscu młodszych bym to poobresował....pzdr