~chamcynik

w pełni się zgadzam, myślimy podobnie....ale jak widzimy jeszcze nie wiadomo kto...dalej, bo Budapeszt jest pojemny
aaaale pieniądze idą innym kanałem, z grubsza nam nieznanym. Tak że nietrafione komunikaty Premiera, co spowodowało
umożliwienie akcji nieczytelnej na RFK (giełdowej) + następczo spadki z powodu niby nieporozumienia....hehehe oraz nastepczo
akcja spadziowa na PXM co w sumie jest powiązany z projektem RFK (nowe) dało paliwo akcji wzrostowej na PXM do 7,8 czy jakoś, a następnie DOKŁADNIE w dniu konfy CEO PXM zwałę na maxxxa....No to ślicznie....ale Budapeszt to duże miasto. A tak btw, pytał ktoś w Was kancę co to nie może się wyjaić z wycofaniem "niby trupa" z giełdy i rekordów na rachunku, żeby nie wkurzały na patrząc....? No nie....no to albo w jedną albo w drugą....a tu nie powiem co się odp....tylko nazwę to co to za czary na bananie...? Ja to stary jestem ale na Waszym miejscu młodszych bym to poobresował....pzdr

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.