Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ktośu mówiłeś że będzie się działo. I co będzie się działo czy nie ? Ciekawe ile tam dalej jeszcze tych piniondzorów z tych truskawek tam nadarli. Panowie sie widzę rwiecie może wam nie wykupią tak szybko Ja wiem że to jak Hillela mówił może stać po 13 zł ale to spokojnie hehe . Przecież na widłach do świąt nie będzie stało chyba co ?. Hehe A tym czasem popiję herbaty bo kupiłem se cukier ostatnio bo po wypłacie było. Rarytas ! Kiedyś z ojcem to po pomarańcze 3 tygodnie stałem w kolejce a tu akcje na wyciągnięcie ręki kurcze... I się tak zastanawiam kupić kilo cukru jeszcze czy akcji. Akcje w sumie długoterminowo a cukier to zaraz nie bedzie.Popatrzysz torebka pusta....