Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Obawiam sie ze na zrzucenie kursu na duzym wolumenie brakuje akcji oraz naiwnych którzy by pomogli. Czekamy na dobre komunikaty. Na informacje o objęciu emisji. Na MDR. Na informacje o MikroVolt. Stabilobaby. Na ewentualne dofinansowania. Na rozpoczęcie produkcji Hyperbary. Na kolejne zamówienia trenażerów. Przed nami najpiękniejszy okres rozwoju firny. Coś na co niektórzy dlugo czekali. Od kilku lat były pracę na Hyperbary. Testy. Pozyskiwaniem kontaktów. Wreszcie sie zaczęło układać. Jest zespol sa produkty. Jest emisja ktora da 3 mln zlotych na produkcję i kolejne działania. Sprzedawać teraz za 2.30 licząc ze spadnie do 2.00 to ryzykowne. Oczywiscie nie mozna tutaj niczego wykluczyć moze bedzie masowa sprzedaż akcji pozyskanych xa złotówkę ale mimo przebicia 100 procent to nadal mało biorąc pod uwage potencjał spolki. Przypomnę ze kurs to 2.30 a nie 23 zlote. Dlatego ja zakładam dobre scenariusze a Yoshi jest dla mnie obecnie Nr 1. Marcin jest wizjonerem i mam nadzieję ze parę osob tak jak ja kupuje jak leci i ma na tyle rozsądku zeby te akcje sprzedać dopiero wtedy jak wejdą fundusze bo to przeciez o to gra sie toczy