Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Proszę sprawdzić Tomasza Tylińskiego - założyciela i pomysłodawcy wydmuszkowych inwestycji. Jest to człowiek żyjąca na koszt inwestorów, niczego nie budują, niczego nie produkują, wszystko to fikcja. Proszę sobie poczytać w ilu firmach zasiadał, zasiada i będzie zasiadał jako prezes, członek zarządu, udziałowiec. Jedna wielka ściema i oszustwo, proszę sobie poczytać o jego powiązaniach na rynku kapitałowym, ilu jest oszukanych i okradzionych, od ilu pobrał pieniądze na fikcyjne przedsięwzięcia, inwestycje, za akcje mających wchodzić na NC firm.... Osobiście jestem oszukany i wiem jak to działa, jak wymuszane były podpisy pod umowami przejęcia akcji, umowy z Cypru, na Cypr, przez Cypr........ Zająłem się gagadkiem bardzo poważnie i w niedługim czasie opiszę efekty. Jak zawsze spodziewam się również, że mój wpis zostanie usunięty..... - Szkoda, bo tylko ostrzegam, nie pomawiam.....