~IRENEUSZ

TO MÓJ POŻEGNALNY POST.
SAJMI WYGRAŁEŚ.

TRION TO DOBRA SPÓŁKA. PREZES, ZARZĄD, RADA NADZORCZA I AKCJONARIAT - PIERWSZA KLASA W BOINGU DREAMLINERZE! ALBO PIERWSZA KLASA W MARIOCIE W WAWIE!

PAN PREZES TRION TO NAJLEPSZY PREZES JAKIEGO ZNAM, A SPÓŁKA KTÓRĄ KIERUJE TO NAJLEPSZA SPOOŁKA NA GPW...NIE NA CAŁEJ GIEŁDZIE WSZECH GIEŁDZIE!!!!!

ZAZDROSZCZE WAM ŻE JESTEŚCIE JEJ AKCJONARIUSZAMI NIE BU
haha

SĄDZĘ, ŻE REALNIE DO KOŃCA ROKU TU BĘDZIE GRANE 2 ZŁ, A ZA ROK OK. 5 ZŁ (NETTO!!!!!!!BU haha).

A PP TO BĘDZIE SUKCES, NAD SUKCESY.....CHYBA NAWET SAM COŚ DOKUPIĘ.

ALE WAS ŻEGNAM, ODCHODZĘ. SAJMI WIEM, ŻE BĘDZIESZ PODTRZYMYWAŁ AKCONARIAT TEN PEREŁKI. BO TU WARTO KISIĆ, KISIĆ Z TAKIM PREZESEM I TAKIM GRUBYM SAJMONEM! KTO BY NIE CHCIAŁ- TO ZASZCZYT NADE ZSZCZYTY.

ŻEGNAM WAS SZANOWNY PANIE SAJMONIE, I SZANOWNY PANIE PREZESIE! ZOBICIE DOBRĄ ROBOTĘ. ZA FRI? (BU haha SORR, ALE MUSIAŁEM- WYBACZCIE)

PS. CZY NIE JEST CI ZAL ŻE ODCHODZĘ? Z KIM TERAZ BĘDZIESZ MERYTORYCZNIE POLEMIZOWAŁ?!?!?

PS.2 WIARYGODNOŚĆ!

PS.3BU

ps.4 haha

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.