Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W ostatnich dniach nasz walor zachowywał się co by tu nie powiedzieć najdelikatniej nie pomyśli większości inwestorów z tego forum. Został bowiem zatwierdzony układ a reakcja kursu była zupełnie irracjonalna.
Popatrzmy jednak na spółkę dzisiaj w inny sposób otóż widzimy iż na Kupnie nie ma kolejek a kurs trzyma się na otwarciu pomimo iż w piątek doszło technicznie do przełamania bardzo ważnego wsparcia, pozwala nam to w mojej ocenie na skonstruowane tezy iż pozbyliśmy się wreszcie większości pieniaczy i spekóły, a zostali u nas ci inwestorzy którzy wierzą w spółkę i liczą na nią, i potrafią myśleć.
Czemu tak piszę?
Bo!
1)Spółka podpisuje coraz to nowe umowy (Hygienica, Delco, Ruch) kto teraz?
2)Ma plan ekspansji na rynki zachodnie "Niemcy"
3)Ma rewelacyjne jak na ten etap rozwoju wyniki finansowe a tajemnicą poliszynela jest że prognoza i wyniki półroczne będą jeszcze o niebo lepsze.
4) W końcu zostanie sfinalizowana sprzedaż działki w łodzi.
5)Układ został co prawda zatwierdzony ale uprawomocnienie się go dopiero przed nami.
6)Tak samo jaki walne
Więc jest najogólniej dobrze a można myślę powiedzieć że bardzo dobrze, przede wszystkim dla tego że spółka wolna jest od tych którzy czekali by tylko sprzedać akcje po 1,2 co sprawiało że wszystko było w cenie. Teraz nie jest.
Mam Miraculum, nie sprzedam, bo wiem że tą spółkę każdy inwestor powinien mieć w swoim portwelu.
Za niedługo Brutal będzie w każdym kiosku ruchu, jak dawniej, kosmetyki we wszystkich dyskontach i drogeriach a nawet hipermarketach, rynek zareagował na ofertę z entuzjazmem, sami sprawdzaliśmy przecież, a wkrótce nasze kosmetyki będą za granicą za euro.
Radzę przemyśleć to czy warto mieć tę spółkę.
W mojej ocenie jak najbardziej.